17-10-11

Wielsbeke - Waregem: wedstrijdverslag

15/10:  Wielsbeke one – Waregem two

Na een mooie overwinning op Zottegem met de juniores, trokken we met de two ploeg zaterdagavond naar Wielsbeke. Een ploeg die in eigen huis zeker niet te onderschatten is, zoals we aan den lijve ondervonden.

De match begon zeer gelijkopgaand. Waregem kwam wel regelmatig tot scoren maar liet ook telkens de tegenstander toe de weg naar de korf te vinden. Halverwege de wedstrijd genoot Waregem van 5 punten voorsprong (32-37) maar slaagde er maar niet in om deze kloof verder uit te diepen, dit ook mede door de vele slordige balverliezen (13 turnovers in de eerste helft). Enthousiasme was ook in zekere zin ver te zoeken bij de roodhemden, die echter nooit de controle over de match heeft verloren. 

Toch konden we afsluiten met een mooie eindzege van 55-67. Bedankt aan invallende coach Chris en alle aanwezige supporters.

Speelden: Denoulet Benoit, Arslijder Maxime, Destadsbader Nicolas, De Smet Dieter, Dhont Pieter, Vervenne Jan, Debo Giebe, Deconinck Sam, Delmulle Tom, Vanstraesele Arne, Desmet Herbert

De commentaren zijn gesloten.