08-01-12

Ruddervoorde - Waregem: wedstrijdverslag

08/01/12 BBC Olympia Ruddervoorde A - BS Waregem B : 70-59


Vooreerst aan iedereen de beste wensen voor 2012.
De draad werd terug opgepikt met een verplaatsing naar het niet te onderschatten Ruddervoorde. Waregem moest een 0 op 2 in de terugronde zien te vermijden, maar Ruddervoorde wist al een stevige thuisreputatie neer te zetten.
De omstandigheden waren daarbij niet opperbest, zondagochtend om 11u in een koude sporthal , terwijl de meesten volop in 'den blok' zitten.
We konden aan de slag met 9 man (Arne is nog een tijdje uit , net als Nicolas ) vermits Tim ons kwam versterken
Waregem startte uitermate zwak aan de wedstrijd en kon verdedigend niets op poten brengen. Tot overmaat van ramp viel er geen enkel shot binnen. Resultaat ; Waregem start met een 15-2 achterstand aan de wedstrijd, iets wat ze later nog zuur zou opbreken. Waregem wist dan de schade te beperken en tot op 3 punten te komen. 18-15.
Door de inhaalrace trapte Waregem op z'n adem en kreeg het weer een kloof te verwerken die het deze keer niet meer dicht kreeg. Rust : 45-30
Na de rust probeerde Waregem het met een zone en die leek op een bepaald moment aan te slaan, maar het schoentje wrong op aanvallend vlak. Daardoor kon het maar gestaag de achterstand verkleinen. 52-39
In het vierde quarter wist Waregem nog 20 punten te maken maar het kon de kloof niet meer dichten. Eindstand 70-59

Punten Waregem : Benoit 15 - Jenko 0 - Dieter 5 - Tim H 3 - Jan 12 - Thomas 2 - Sam 8 - Tom 8 - Herbert 6

De commentaren zijn gesloten.