17-01-12

BBC Zedelgem - BS Waregem: wedstrijdverslag

14/01/2012          BBC Zedelgem A - Bs Waregem B            52-74                     

Na (voor de meesten) een dagje blokken, gingen we 's avonds om 20u15 op het veld van rode lantaarn Zedelgem gaan spelen. De coach legde wat druk op onze schouders door het op voorhand als een must-win game te bestempelen. Want na nederlagen tegen Oedelem en Ruddervoorde wisten we nog geen overwinning te boeken in de terugronde.
We konden alleszins al rekenen op steun van Otte , Tim en Pieter die de gelederen kwamen versterken. We kunnen ook meegeven dat Nicolas aan de beterhand is, dus we hebben iets om naar uit te kijken.
De wedstrijd kwam traag op gang met scores langs de beide kanten, maar ook heel wat missers. Er was toch enige vermoeidheid te bespeuren bij de Bent-Boys die niet in hun normale spel konden komen. 15-17 na 1 quarter.
Ook quarter 2 verliep stroef met scores die vooral van de grote jongens kwamen. Rust : 27-34
Na de rust zagen we een heel ander Waregem dat bereid was om te lopen en zo de tegenstanders te vermoeien. Dat was dan ook duidelijk aan het spelverloop en Waregem kon de voorsprong uitbouwen van 10 naar 20 punten.
De wedstrijd kabbelde verder en er gebeurde nog weinig spectaculairs waardoor Waregem de 3 punten veilig mee naar huis nam.


Punten Waregem  :  Benoit 13- Pieter 0- Tim H. 3 - Jenko 5 - Dieter 7 - Otte 2 - Jan 2 - Sam 14 - Tom 8 - Herbert 20

De commentaren zijn gesloten.