18-03-12

Waregem - Wibac: wedstrijdverslag

17/03/12 BS Waregem B - BBC Wibac A : 88-54

 

 

2 op 4. Dat moest Bent Schoenen Waregem nog behalen in de 4 resterende competitiematchen dit seizoen. Pas dan was het zeker van promotie naar 1e provinciale. De eerste ploeg die ons pad doorkruist is Wibac A , een ploeg die met hoogtes en laagtes speelt dit seizoen. In de heenronde moest er zelf in extremis een verlenging gespeeld worden, die gelukkig maar goed werd afgesloten. Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken dus, de groenhemden uit Winkel. Zoals gewoonlijk werd er beroep gedaan op kadet Haeck, om onze guard-positie te verstevigen.

 

Waregem nam een uitermate zwakke start en werd onder de voet gelopen door Wibac , zo stond er 2-10 op het bord na 3 minuten. Dankzij een fikse uitbrander van de coach , legde Waregem een moordend tempo op na de time-out. Het kon het eerste quarter nog winnend afsluiten, 18-14. Ook in het tweede quarter werd er niet op de lauweren gerust. De ervaren rotten van Wibac slenterden krakend en puffend het veld over. Ruststand 45-26.

 

Normaliter zou Waregem nu in de tweede helft de wedstrijd rustig uitspelen en controleren. Maar deze keer was dit niet het geval. Een sterke Dieter en een onhoudbare Herbert( samen goed voor 39 punten en 19 rebounds) zorgden samen voor een dertiger na 30 minuten. 70-35

 

. Het vierde quarter werd echter wel gezapig gespeeld, want de overwinning was al zeker binnen. De wedstrijd eindigde op 88-54.

 

1 op 3 , we weten wat ons nog te doen staat.

 

 

 

Punten Waregem : Benoit 6 - Tim H 9 - Nicolas 11 - Jenko 5 - Dieter 17 ( 7 reb. ) - Jan 2 - Sam 16 - Tom 0 - Arne 0 - Herbert 22 ( 12 reb.)

De commentaren zijn gesloten.