09-10-12

Wedstrijdverslag

07/10/12   KB Oostende-Bredene A - Bs Waregem B :  37-70                                                                                                                                                                                        4-21  /   13-40   /  24-53   /  37-70

 

Op zondag werd er afgezakt naar de sporthal van Bredene, voor de tweede en voor sommigen derde wedstrijd van het weekend. Lars blesseerde zich in de wedstrijd van de eerste ploeg zodat de waslijst aan geblesseerden nog wat werd aangedikt. Lars voegt zich namelijk bij Bert, Nicolas, Sam en Dieter. Op kadet Tim Haeck konden we overigens ook geen beroep doen want die was buiten strijd met buikgriep. Zo startten we aan de wedstrijd met 10 spelers. Tegenstander KBOB was een verraderlijke ploeg waar ploegen zich al lelijk aan mispakt hebben. Het was dus zaak het hoofd erbij te houden en met opperste concentratie te spelen. 

Waregem was bij de start niet meteen klaar en de strenge scheidsrechterlijke beslissingen speelden in hun nadeel. Gelukkig herstelden de roodhemden snel en volgde de ene score na de andere. Bredene werd van het kastje naar de muur gespeeld en moest meermaals vluchten in een time-out. Niets kon Waregem echter stoppen in de eerste 10 minuten. Toen het al meteen 4-21 stond leek de wedstrijd al gespeeld. 

In het tweede quarter ging Waregem gewoon op hun elan door, en KBOB kon maar bitter weinig weerwerk bieden. Onder leiding van Loontiens die makkelijk tot score kwam, raasden de bezoekers door de eerste helft. De stand bij de rust was 13-40, wat de wedstrijd al in een beslissende plooi legde. 

In de tweede helft vergat Waregem basketbal te spelen en het werd een draak van een wedstrijd. Langs beide kanten lukte niets nog en Waregem werkte te nonchalant af. 8 op 25 van op de vrijworplijn zegt genoeg. 

Het derde quarter werd nipt gewonnen en de supporters hadden erg weinig om enthousiast over te zijn. 

In de vierde quarter werden de verschillende offensieve en defensieve 'plays' nog even getest en de speelminuten netjes verdeeld. De wedstrijd kabbelde verder naar zijn verwachte eindstand en Waregem kon de 4de opeenvolgende overwinning opschrijven. Eindstand : 37-70

 

Punten Waregem :

 

Denoulet 10

Lowagie  0

Vanstraeseele 3

Verdure  5

Vervenne 2

Loontiens  31

B. Desmet  0

Delmulle  4

Vandaele  4

H. Desmet  11

De commentaren zijn gesloten.